Brendovi

MOLTO LUCE

PROFESIONALNA REŠENJA ZA OSVETLJENJE IZ AUSTRIJE

Molto Luce je austrijski proizvođač rasvete za arhitekturu visokih standarda. Od osnivanja 1981 do danas rade na razvoju najboljih rešenja za profesionalnu rasvetu, uvodeći inovacije i konstruktivna rešenja.

Molto Luce asortima čine profesionalna svetlosna rešenja za različite vrste unutrašnjih i spoljašnjih prostora – prodavnice, hotele, restorane, medicinske ordinacije, univerzitete, poslovne prostorije ili stambene prostore.

INOVACIJE I ORIGINALNOST

Zahvaljujući timu od 480 ljudi, naprednom razvojnom sektoru, velikom proizvodnom pogodnu, Molto Luce je jedna od vodećih firmi u prepoznavanju novih trendova i implementaciji novina u svoje proizvode, od tehničkih unapeređenja i performanci do unikatnog dizajna i dizajnerskih komada rasvete. 

NAJVIŠI STANDARDI KVALITETA I DIZAJNA.

Moderan dizajn proizvoda u kombinaciji sa odličnim performansama i sveobuhvatnom ekspertizom u planiranju i projektnom rešenju rasvete od strane tima inženjera, daje celokupan paket –  estetike, performansi i funkcionalnosti.

GIBAS

Više od pedeset godina GIBAS proizvodi rasvetu iza koje stoji italijanski kvalitet, spajajući dizajn i tradiciju, kombinujući tehnološku inovaciju sa zanatskom kreativnošću. Kontinuirane inovacije i visoki kvalitet izrade su kamen temeljac na kome se okreće potraga za sopstvenim stilom.

Rezultat je široka ponuda dekorativne rasvete koja ističe italijansku proizvodnu tradiciju kao jedinstvenu proizvodnu referencu. Brend je danas sinonim za vrednost, pokret, provokaciju, inovativnost, originalnu kombinaciju.

SLAMP

Slamp je jedan od proizvođača rasvete koji se nalazi na čelu kreatora originalnih i savremenih lampi od 1994. Svaka je ručno izrađena od jedinstvenih materijala u ateljeu koji se nalazi u Rimu, u saradnji sa međunarodno poznatim arhitektama i dizajnerima.

Slamp se ističe dekorativnom rasvetom koja prati najaktuelnije trendove, oslanjajući se na svet prirode, na arhitektonsku virtuoznost i na umetnički razvoj, stvarajući „svetleće objekte“, koji su sugestivni i raznovrsni. 

To postižu zahvaljujući upotrebi nove generacije materijala i specijalnom ručnom sklapanju delova koji, jednom spojeni, daju život luksuznoj rasveti.

KARMAN

Specifičan, originalan brend rasvete iz Italije, sa upečatljivim rešenjima unutrašnje i spoljašnje rasvete.

Bilo da su u pitanju dekorativne lampe za prestižne privatne kuće ili rasveta za hotele, restorane i ekskluzivnije klubove, Karman ima rešenja koja će svaki prostor učinili nezaboravnim.

Autetičnost ovog proizvođača potvrđuje i njihov slogan „Budi svoj“, koji definiše identitet Karmana mešanjem bezbroj različitih strana ličnosti izraženih u njihovim kolekcijama rasvete.

Budite, zadivite, stvarajte. Tri reči izražavaju lajtmotiv koji inspiriše Karman u kreiranju dizajnerskih lampi. Bilo da se radi u zatvorenom ili na otvorenom, dekorativno osvetljenje iz njihove kolekcije će omogućiti  funkcionalnost i magiju. Ove dizajnerske viseće, zidne, plafonske i stone lampe imaju inovativne oblike, materijale i tehnologiju i zadovoljavaju svaku potrebu za osvetljenjem i stilom.

AXOLIGHT

Axolight je italijanska kompanija za proizvodnju rasvete sa sedištem u Italiji i SAD. Dizajnira, konstruiše, proizvodi i distribuira vrhunsku dekorativnu rasvetu. Funkcionalnost i zizajn su njihove glavne vodilje u kreiranju svetiljki za različite namene.

Ručno napravljeno u Italiji. Svaki Axolight proizvod, bilo da se radi o standardnoj proizvodnji ili proizvodnji po meri, projektuje se, razvija, testira i ručno sklapa u laboratoriji kompanije u Scorze u Veneciji.

Ekološki osvešćen brend koji u svojoj proizvodnji vodi računa o održivom razvoju planete. 

Axolight stvara proizvode transformisanjem desetak materijala (metala, tkenine i stakla pre svega). 2018. godine na tržište je predstavljen Jevel, prvi Axolight proizvod napravljen od recikliranog najlona, staklenih vlakana i od aluminijuma.

LEUCOS

Arhitektura se susreće sa staklarstvom

Osnovan 1962. godine u Scorzeu na periferiji Venecije, gde je zanatstvo oduvek bilo sinonim za umetnost. LEUCOS je ubrzo postao lider dekorativnoj rasveti od STAKLA zahvaljujući svojoj sposobnosti da istražuje različite savremene kreativne i proizvodne mogućnosti. Ističu da su izabrali staklo kao glavni materijal, jer ono predstavlja njihovi lokalnu tradiciju, ali iza njihovog rada je uvek stajala globalna ideja. 

Dizajn prevazilazi granice i dizajneri vide Leucos kao laboratoriju za inovacije.  Arhitekte i dizajneri, iz različitih kulturnih sredina nalaze u LEUCOS-u kompaniju koja je u stanju da spoji iskusnu izradu stakla sa industrijskim procesima i najpouzdanijim tehnologijama.

ESTILUZ

Španska kompanija posvećena dizajnu, razvoju i proizvodnji dekorativne rasvete sa 50 godina iskustva u
sektoru. Specijalizovani za rasvetu bezvremenskog dizajna, visokokvalitetnih materijala i završne obrade.
U dizajnu i proizvodnji drže se svojih čvrstih principa: robusnost, izdržljivost, besprekorna završna
obrada.

Sopstvena proizvodnja i montaža u sopstvenom pogonu, dva faktora koji omogućavaju personalizaciju
proizvoda. Brend je takođe ojačao veze sa Nemačkom, ugrađujući savremena inženjerska rešenja i
optimizujući svoje proizvodne procese.

TOOY

Italijanski brend dekorativne rasvete koji teži savršenoj ravnoteži između estetske vrednosti i
funkcionalnosti. Inspirisan idejom stvaranja dekorativne rasvete sa jedinstvenim identitetom TOOI nudi
različite tipove osvetljenja, kombinujući materijale i završne obrade, a preteći trenutne trendove.

TOOI lampe su dekorativni elementi sa jakim estetskim utiskom – jednostavne na izgled, ali veoma
sofisticirane. To ih čini jedinstvnim, pretočeno u čuveni „knov-hov” koji je „Made in Italy” .

OFFICINA LUCE

Officina Luce, luksuzni italijanski brend skoro na vrhu proizvođača dekorativne rasvete. Od izuzetnih
lustera i podnih lampi do raskošnih stonih lampi, tim dizajnera predvodi industriju svojim zadivljujućim
dizajnom, vešto spajajući savremeni šik sa tradicionalnom elegancijom.

Vode se jednostavnom filizofijom kombinujući savremene ideje sa tradicionalnim metodama i
materijalima, za kreiranje dizajna koji oduzima dah.

VENICEM

Osnovan 2013. Venicem je studio za dizajn rasvete koji karakteriše preciznost u pogledu osnovnih formi,
elegancija dizajna i pažnja prema završnim. Jednostavni ponavljajući oblici njihovih lampi – kvadrati,
krugovi i trouglovi – nikada se ne umaraju, već postaju bezvremenski elementi upravo zbog njihovog
poznavanja.

Venicem najviše pažnje usmerava na kreativne procese i dizajn, u stvaranju unikatnih radova koji su
poznati po svojoj izradi. Nesavršenosti pronađene u metalima i staklu koji se koriste, su potvrda
jedinstvenosti naših proizvoda.