O NAMA

Mi smo firma koja se bavi prodajom arhitektonske, šinske i dekorativne rasvete visokih standarda, kao i dodatnom opremom za moderne stanove i objekte. U našoj ponudi pored vrhunske rasvete iz Austrije, Italije, Španije i drugih evropskih zemalja možete pronaći i inovativnu opremu za stan kao što je aparat blast chiller (do sada korišten samo u profesionalnim kuhinjama) ili luksuznu italijansku vinoteku.

Opremanje domova i poslovnih objekata opremom koja će uneti novi stil života i luksuz u prostor, naša je misija. Imamo nameru da svaki dom ili poslovni objekat učinimo funkcionalnijim, lepim, prijatnijim prostorom, zahvaljujući dobro osmišljenoj, vrhunskoj rasveti i opremom koja će unaprediti kvalitet svakodnevnog života.

OTVORENI ZA SVE KLIJENTE

Gradimo saradnje podjednako i sa individualnim korisnicima, arhitektama, kao i većim kompanijama i institucijama. Stavljajući želje kupaca u prvi plan prema svim zadacima se odnosimo profesionalno i maksimalno posvećeno.

STRUČNOST

Zahvaljujući profesionalnim saradnicima i arhitektama iz našeg tima E.L.L može da odgovori na sve zahteve klijenta. Od ideje za rasvetu stanova, do projekata šinske rasvete za velike objekte i poslovne prostore.

BRZINA i FLEKSIBILNOST

Poštujemo vaše vreme, jer imamo jasan kodeks – odgovoriti na zahteve i upite klijenata u najkraćem roku, bez obzira na obim projekta.

Često prve ideje i ne budu one koje se na kraju realizuju, zato smo tu da menjamo, predlažemo, modifikujemo i tražimo najoptimalnija rešenja u toku projekata. Širina naše ponude i posvećeni tim nam daju fleksibilnost u radu.

Uz stručnu pomoć i savet našeg arhitekte i tim komercijalista doći ćemo do najboljeg rešenja rasvete u najkraćem roku.

SARADNICI I ZASTUPNIŠTVA

Posebno izdvajamo saradnju sa austrijskom firmom Molto Luce, ekspertom za šinsku rasvetu i osvetljavanje poslovnih prostora, hotela, restorana i prodajnih objekata.

E.L.L je generalni zastupnik za Srbiju, italijanske firme Irinox u njihovom sektoru inovativnih kućnih aparata i opreme. Ovaj program možete pogledati na našem sajtu u sektoru SPECIAL.

Stojimo na raspolaganju za sve stručne savete i ponude, zato budite slobodni da nas kontaktirate.

ČLANOVI ASAP-a

Sa ponosom možemo reći da smo jedan od članova ASAP-a (Asocijacija srpskih arhitektonskih praksi).

Naša podrška ASAP-u leži prvenstveno u želji za razmenom ideja, iskustava i praćenja tokova u arhitekturi. Arhitekte, dizajneri enterijera i investitori važne su spone u našem poslovanju, pa su paneli i razgovori na temu razvoja arhitekture i gradnje u Srbiji i svetu velika inspiracija. Lična poznanstva sa stručnjacima iz ove oblasti najbolji su put da zajedno učimo, delujemo, međusobno se pomažemo i razvijamo, a ASAP je fantastična prilika za to.