Frižider za vino Irinox

Frižider za vino, luksuz koji možete priuštiti

Frižider za vino koji ćete poželeti da stavite na sred sobe, zbog njegovog luksuznog izgleda i vrhunskih karakteristika. Inovativni dizajn koji ima samostojeća vitrina, postavljena na centralnoj nozi, odiše  elegancijom koja ostavlja utisak.

Irinox frižider za vino dostupan u dve verzije, kao ugradna ili kao samostojeća vitrina za vino.

Opis proizvoda
Crveno ili belo vino? Vino uvek na idealnoj temperaturi serviranja. Irinox frižideri za vino su pogodni za držanje svih vrsta vina na idealnoj temperaturi, jer je u pitanju dvozonska vinska vitrina. Dve zone hlađenja daju mogućnost da se u frižideru drže i različite vrste vina na temperaturama koje su za njih optimalne, jer se mogu podesiti dve različite temperature na gornjim i donjim policama. Da biste čuvali vino u idealnim uslovima, temperaturu na gornjim policama podesite na +7 C, što je idealno za belo vinu, dok se u isto vreme na donjim policama održava temperatura oko +15 C, najbolja temperatura za čuvanje crvenog vina.   Stil je pitanje detalja. Elektronski displej stalno prikazuje stvarnu temperaturu vinske vitrine, tako da se može lako kontrolisati. Vrata ove luksuzne vinoteke su izrađena od zatamljenog kaljenog stakla sa UV zaštitom, kako bi se boce zaštitile od svetlosti, a u isto vreme bile vidljive u policama. Unutrašnjost frižidera je osvetljena led lampama. Elegantna skrivena ručka čini da se ovaj frižider za vino lako uklopi u bilo koji enterijer, kako u kuhinju tako i trpezariju ili dnevni boravak. Irinox frižider za vino ima 5 elegantnih drvenih polica, od punog bukovog drveta. Police se izvlače što olakšava vađenje flaša iz ove vinske vitrine. Ugradna vitrina za vino  se može postaviti u stub, kao i ispod ili iznad radne površine, jer se svojim dizajnom i elegancijom uklapa savršeno u enterijer svake moderne kuhinje.
Dimenzije

Korisna i atraktivna vitrina za vino

Standardna konfiguracija ima kapacitet od 36 boca raspoređenih na 5 polica. Dodatna rešetka se može koristiti za drugačiju raspodelu flaša, tako da se na ovaj način mogu skladištiti do 44 boce u ležećem položaju.

  • Dimenzije samostojećeg frižidera za vino:   Š: 608 mm  D: 615 mm  V: 850 mm
  • Dimenzije ugradnog frižidera za vino:  Š: 600 mm  D: 555 mm   V: 680 mm
Detalji

slični proizvodi

kontaktirajte nas

Najkvalitetnija rasveta za opremanje svih vrsta prostora, hotela, restorana i ostalih objekata.