Lampa Eeden – Molto Luce

Sveden dizajn u kombinaciji sa inovativnom tehnologijom. Ukoliko ste u potrazi za minimalističkim dizajnom rasvete za terasu, Eeden lampe su idealne.  EEDEN svetiljke za svoje funkcionisanje koriste baterije, te kablovi neće narušavati estetiku ove lampe. 

Tehničku dokumentaciju, 3D model i uputstvo za instaliranje možete preuzeti u polju ispod.

Opis proizvoda
Fleksibilna glava svetiljke može se postaviti ili fiksirati na različite načine, pomoću interesantnih dodataka. Zbog toga ova lampa pruža veliku mogućnost za ispoljavanje kreativnosti. Lampa Eeden može biti fiksirana za postolje, pričvršćena stezaljkom za sto, kocem ubodena za zemlju ili konopcem za kačenje instalirana na granu ili balkon.  Metalna osnova je u svim varijantama u crnoj boji, a za male, stone verzije lampe, dostupna je i u bojama antracit, bronza i zelena. Kod varijante koja se instalira kao viseća lampa, konopac može diti u dve boje, crnoj ili crvenoj. Trajanje baterije pri maksimalnoj osvetljenosti je 11 sati. Eedem lampa može da se puni USB-C kablom. Lampa je dimabilna, sa 3 nivoa inteziteta svetla.
Dimenzije

Ukupna visina Eeden podne lampe za dvorište iznosi 1300mm.

 

Dimenzije drugih modela Eeden lampe:

Detalji

Metalna osnova je u svim varijantama u crnoj boji, a za male, stone verzije lampe, dostupna je i u bojama antracit, bronza i zelena.

slični proizvodi

kontaktirajte nas

Najkvalitetnija rasveta za opremanje svih vrsta prostora, hotela, restorana i ostalih objekata.