Lampa za dvorište Float – Axolight

Multifunkcionalna i prenosiva lampa za dvorište, pogodna za upotrebu i na otvorenom i u zatvorenom prostoru. Dizajnirana je za različite namene kao: stona, podna, viseća ili zidna lampa.

Tehničku dokumentaciju, 3D model i uputstvo za instaliranje možete preuzeti u polju ispod.

Opis proizvoda
Idealna rasveta za privatne stanove i kuće – od dnevne sobe do bašte – kao i za svet ugostiteljstva. Ima široku namenu, kako zbog svoje izuzetne funkcionalnosti, tako i zbog ekonomičnosti i jednostavnosti upotrebe. Naime, Float lampa je bežična i otporna na vodu. Može se puniti bez upotrebe postolja, uz pomoć USB kabla, a nakon punjenja baterija traje oko 9 sati. Telo lampe napravljeno je od aluminijuma, a ono što je čini jedinstvenom jeste mogućnost montiranja glave lampe na bilo koju bocu, zahvaljujući centralnoj rupi, koja je zatvorena sa unutrašnje strane. Na spoljašnjem delu se nalazi kratak privezak na koji se može montirati duži kabl, koji se dobija uz lampu, ili se može okačiti na zid. Pomoću dužeg kabla se lampa može okačiti na plafon.  Stepen zaštite od prašine i vode je IP 55, što lampu čini idealnom i za spoljašnja okruženja. Lampa za dvorište Float, opremljena je soft touch sistemom za uključivanje i podešavanje intenziteta svetlosti, pa se laganim dodirom može upaliti ili ugasiti.
Dimenzije

Za stonu i podnu varijantu predviđena su i čelična postolja, dok su za plafonsku i zidnu verziju predviđeni specijalni kablovi. 

 

 

 

Detalji

Float lampa za dvorište dostupna je u 5 boja: crna, plava, cement zelena, roze i bela.

slični proizvodi

kontaktirajte nas

Najkvalitetnija rasveta za opremanje svih vrsta prostora, hotela, restorana i ostalih objekata.