Stona lampa Clizia – Slamp

Rasveta čini izuzetno bitnu stavku pri dekoraciji enterijera, kako bi se napravila posebna romantična atmosfera za svečane događaje, ali je važno i da njen dizajn ne narušava ostatak dekoracije.

Clizia je decenijski bestseler koji je i dalje aktuelan upravo zbog spoja funkcionalnosti i estetike. Inspirisana je prirodnom lepotom latica koje su ručno izrađene u Slampovom ateljeu.

Tehničku dokumentaciju, 3D model i uputstvo za instaliranje možete preuzeti u polju ispod.

Opis proizvoda
Clizis stona lampa je izrađena u dva modela, kao bežična i sa kablom. Obe varijante podsećaju na bidermajer, pa pored romantičnog svetla i boje u kojoj je izrađena, ima i simboliku koja se uklapa u ovakve događaje.

Bez obzira na to da li je venčanje unutra ili na otvorenom, Clizia je otporna na spoljašnje uticaje upravo zbog tehnopolimera od kojih je izrađena, koji sprečavaju zadržavanje prašine i kapljica na površini.

Kada je intenzitet svetlosti podešen na najjače, baterija traje oko 6.5h, a kada je intenzitet svetla podešen na najslabije, baterija može da traje čak 60h.

Punjenje je vrlo jednostavno, uz pomoć USB ulaza.  
Dimenzije

Dimenzije Clizia Mama non Mama stone lampe:

Detalji

Bežična stona lampa Clizia je izrađena u osnovnim bojama – beloj, zlatnoj i crnoj, a na zahtev kupca može biti i u narandžastoj, ljubičastoj, sivoj.

 

 

slični proizvodi

kontaktirajte nas

Najkvalitetnija rasveta za opremanje svih vrsta prostora, hotela, restorana i ostalih objekata.